Project omschrijving

artikelen
Leestijd circa 7 minuten

Sensonate.nl is midden in de corona-pandemie gelanceerd. En dat kon dus alleen digitaal. Daarom is gekozen voor een creatieve lancering met een webcast op 22 april 2020. Want we wilden niet langer wachten met delen van alle verzamelde kennis over prikkels, autisme en verstandelijke beperking. Kennis die bij elkaar is gebracht in het onderzoeksproject De Sensatie van een Goed Leven.

creatieve lancering van sensonate.nl

In het kort: de webcast die is gemaakt voor de lancering van sensonate.nl kun je in dit artikel terugkijken.

prikkels van marianne

de lancering van sensonate.nl

Sensonate.nl is hét digitale platform waar je ervaringen, kennis en hulpmiddelen vindt op het gebied van prikkelverwerking bij mensen met autisme en een verstandelijke beperking. De eerste release van sensonate.nl bevatte op 22 april nog een beperkte hoeveelheid kennis. Er is inmiddels nieuwe inspiratie en informatie toegevoegd, en er volgt nog veel meer in de loop van 2020.

Dat deze kennis breed beschikbaar komt is hard nodig. Veel mensen met autisme en een verstandelijke beperking hebben dagelijks last van prikkels. Door beter te begrijpen hoe mensen met autisme en een verstandelijke beperking prikkels beleven, kunnen ze de sensatie ervaren van een goed leven. Sensonate.nl biedt hiervoor de informatie én inspiratie!

Sensonate is het eindproduct van het onderzoeksproject De Sensatie van een Goed Leven.

Bekijk via de knop hieronder de webcast van de lancering. Met hierin het verhaal van sensonate, het sensonatelied (gecomponeerd door Jitske Draijer) en een vrolijke lancering van de website met een druk op de virtuele knop:

bekijk de lancering van sensonate
Lees hier meer over het onderzoeksproject en netwerk De Sensatie van een Goed Leven.