Project omschrijving

artikelen
Leestijd circa 7 minuten

Sensonate is het eindproduct van het onderzoeksproject ‘De Sensatie van een Goed Leven’. Dit project is een initiatief van Toegepast GezondheidsOnderzoek van UMC Groningen in samenwerking met ruim 50 netwerkpartners.

over het netwerk De Sensatie van een Goed Leven

In het kort: in dit artikel geven we je een inkijkje in het ontwikkelproces van de website sensonate.nl en wie daarbij betrokken zijn.

prikkels van marianne

de sensatie van een goed leven

Het onderzoeksproject ‘De Sensatie van een Goed Leven’ (SGL) levert de basis voor sensonate.nl. SGL is geïnitieerd en georganiseerd door TGO en gefinancierd door ZonMw. TGO is onderdeel van de afdeling Gezondheidswetenschappen van het UMCG en vormt met onderzoek een brug tussen praktijk en wetenschap.

In SGL werken ruim 50 netwerkpartners samen, waaronder zorginstellingen, kennisinstituten, scholen en opleidingen. De Nederlandse Vereniging voor Autisme (NVA) en de Landelijke Federatie belangenbehartigers voor mensen met een Beperking (LFB) organiseerden en coördineerden de inbreng van mensen met autisme (met en zonder verstandelijke beperking) en hun ouders. OQTOO en partners uit het netwerk Overstekend-Wild ontwierpen en bouwden het eindproduct.

Sensonate wordt gekoppeld aan autisme.nl en zal in ieder geval tot 2022 geborgd worden bij de NVA, mede met dank aan het Autisme Fonds en de Academische Werkplaats Autisme.

Lees meer over De Sensatie van een Goed Leven:  https://www.kennispleingehandicaptensector.nl/onderzoek/gewoon-bijzonder/netwerk-goed-leven

sgl netwerk aan het werk
Lees meer over het sensonate team