Project omschrijving

artikelen
Leestijd circa 7 minuten

Vind je op sensonate.nl wat je zoekt? Van welke artikelen, tips of hulpmiddelen word je blij? Wat mis je? Deel je feedback met ons via de vragenlijst, en help zo mee om de praktische toepasbaarheid van de inhoud op sensonate.nl te verbeteren.

doe mee aan ons evaluatieonderzoek

In het kort: de vragenlijst waarmee we feedback op sensonate.nl verzamelen is onderdeel van een wetenschappelijk onderzoek van UMCG.

zintuigen afbeelding

deel met ons je feedback op sensonate.nl

Graag willen we door middel van wetenschappelijk onderzoek sensonate.nl evalueren. Hiermee brengen we op een gedegen manier in kaart wat goed werkt en wat verbeterd of toegevoegd zou moeten worden. Die input gebruiken we in de doorontwikkeling van sensonate.

Omdat we deze website vooral ontwikkeld hebben voor ouders, begeleiders en leerkrachten van mensen met autisme en een verstandelijke beperking, zijn we met name benieuwd hoe zij deze website gebruiken. Door de vragenlijst in te vullen, help je mee aan een evaluatie van de inhoudelijke bruikbaarheid van de website. Hierbij is het belangrijk dat je informatie op Sensonate hebt toegepast op je eigen situatie. We willen graag weten of je de indruk hebt dat je het kunt gebruiken in jouw eigen leven of dat het je tot denken heeft aangezet. Zo weten we ook echt of de informatie op Sensonate bijdraagt aan je persoonlijke situatie.

Je kunt hieraan meedoen door via onderstaande button of op de homepage via de knop geef feedbackde vragenlijst in te vullen (invultijd: 15 minuten). Jullie input is erg belangrijk!

begeleiders gezocht voor online interview

In de evaluatie willen we ook graag een aantal gebruikers interviewen. We hebben al een aantal ouders en leerkrachten bereid gevonden, en zijn nu vooral op zoek naar begeleiders van mensen met autisme en een verstandelijke beperking. Daarom vooral aan hen de oproep of zij mee willen doen aan een online interview van 1 uur in de komende maand(en). Zo ja, neem dan contact op met: m.f.werkman@umcg.nl.

vul hier de vragenlijst in
Lees meer over voor wie sensonate.nl is ontwikkeld